Direct naar content

Circus Hollandia

 • Theater & Uitgaan
 • Tijdelijk
 • korting
circus

Van 22 tot en met 30 oktober in de herfstvakantie staat het Circus Hollandia in het Zuiderpark. Houders van de Ooievaarspas kunnen op vertoon van hun pas voor 1 euro naar het circus. Circus Hollandia is na 7 jaar het eerste grote circus van Nederlandse bodem met een behoorlijk spectaculair programma. Denk aan de illusionistengroep Angels inc., dames die bij Britain’s Got Talent een staande ovatie kregen in de halve finale.

Levende kanonkogel

Of beleef de sensatie van de levende kanonskogel die naar de overkant van het circus wordt geschoten. Geniet van het optreden van onze beroemde Clown Milko tevens spreekstalmeester. Ga op het puntje van je stoel zitten bij het spannende Rad des Doods, huiver bij de act op het hele hoge strakke koord, 13 meter boven de grond en raak onder de indruk van het Duo Kira, twee stoere meiden die puur spierballenkracht vertonen. Voel de romantiek van een prachtige luchtacrobatiek  en vebaas je over het jongleertempo van Daniel Doornkamp.


Knuffel voor olifant

Knuffel met onze mascotte, de olifant Bubbels. Geniet bijna 2,5 uur lang van een indrukwekkend circusprogramma in een bijzonder sfeervolle ambiance. Je kunt aan de kassa tickets kopen voor de voorstelling van die dag, of kom alvast naar de kassa om tickets voor later te kopen. Mis het niet, zo’n mooi circus heb je in geen jaren beleefd

Ooievaarspas

Vanaf 20 oktober start de kaartverkoop aan de kassa. Tickets voor het circus kunt u verkrijgen aan de kassa op vertoon van uw Ooievaarspas en voor 1 euro per ticket. U kunt de tickets ook van tevoren ophalen, de kassa is al 2 dagen eerder geopend voordat de voorstellingen beginnen.

Bekijk hier de locatie waar het circus zal plaatsvinden:

Circus Hollandia

Gebruik maken van de aanbieding

Op vertoon van de Ooievaarspas €1,-

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Literair Theater Branoul

  Comedy show: Self-Defense for Time Travellers

  Self-Defense for Time-Travelers is Mike Capozzola’s live, multimedia comedy show about the unexpected consequences of…

 •  
  • RABARBER de theaterschool van Den Haag

  Vakantietijd bij Rabarber

  Workshop improviseren kan je leren! Lijkt het jou leuk om een keer in een andere…

 •  
  • RABARBER de theaterschool van Den Haag

  Workshop theater: Van Hamelen & The Rats

  In deze theaterworkshop ga je aan de slag met het thema van de voorstelling Van…

Laatst bekeken aanbiedingen