Direct naar content

24 Preludes – Julian Rachlin, Ina Aznavoorian, Lera Auerbach

  • 50% korting

‘Kijken naar iets vertrouwds vanuit een onverwacht perspectief’, dat is wat Lera Auerbach nastreeft in haar 24 Preludes voor cello en piano. Evenals in Bachs Wohltemperiertes Klavier staat elke prelude in een andere toonsoort. Te zien in Amare Den Haag op zondag 15 oktober.

Na collega’s als Chopin en Sjostakovitsj heeft deze vorm ook Lera Auerbach geïnspireerd tot een indrukwekkende cyclus muzikale miniaturen. Elk deel heeft een eigen, soms mysterieuze sfeer, die zij met de bevriende celliste Ina Aznavoorian zal oproepen. ‘Kijken naar iets vertrouwds vanuit een onverwacht perspectief’, dat is wat Lera Auerbach nastreeft in haar 24 Preludes voor cello en piano. Evenals in Bachs Wohltemperiertes Klavier staat elke prelude in een andere toonsoort. Na collega’s als Chopin en Sjostakovitsj heeft deze vorm ook Lera Auerbach geïnspireerd tot een indrukwekkende cyclus muzikale miniaturen.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Gebruik maken van de aanbieding

Om dit concert met 50% korting te boeken dient Amare de Ooievaarspas te registeren. Neem daarom contact op met het bespreekbureau om kaarten te reserveren. Dit kan op locatie Amare, Spui 150, Den Haag, telefonisch via 070 88 00 333, of door te mailen naar kassa@amare.nl.

Laatst bekeken aanbiedingen