Direct naar content

Barmer Boys – Energieke Rajastani folk meets beatboxing

  • 50% korting
barmerboys

Beleef de energieke en frisse uitvoering van folk en soefimuziek uit Rajasthan met de uitbundige Barmer Boys. Een verrassende combinatie van traditionele en zeldzame folk-percussie-instrumenten een krachtige stem van leadzanger Manga.

De Barmer Boys zijn de volgende generatie in de vertolking van eeuwenoude muzikale tradities van de Manganiyars, een moslimgemeenschap uit de Indiase provincie Rajasthan. De optredens van deze ambassadeurs van Rajasthani folk- en soefimuziek worden gekenmerkt door een veelzijdigheid aan stijlen en hun extatische energie. Van soulvolle soefi kalaams en hindoe├»stische bhajans tot opzwepende feestliederen en onstuimige jams met beatboxing.

De groep werd in 2011 opgericht op het Amarrass Desert Music Festival en maakte hun internationale debuut in 2014 met een tournee door de VS. Het trio was te zien op MTV CokeStudio, BBC, NPR en heeft drie albums uitgebracht die lovende kritieken kregen. Met meer dan 250 concerten over heel de wereld zijn de Barmer Boys inmiddels uitgegroeid tot een band met een krachtige podiumpresentatie. In Nederland waren zijn o.a. al te zien op Music Meeting in Nijmegen en bij VPRO Vrije Geluiden.

Gebruik maken van de aanbieding

Om dit concert met 50% korting te boeken dient Amare de Ooievaarspas te registeren. Neem daarom contact op met het bespreekbureau om kaarten te reserveren. Dit kan op locatie Amare, Spui 150, Den Haag, telefonisch via 070 88 00 333, of door te mailen naar kassa@amare.nl.

Laatst bekeken aanbiedingen