Direct naar content

Comedy Lounge

 • Theater & Uitgaan
 • Tijdelijk
 • 50% korting
comedylounge laaktheater

Host Raoel Fatehmahomed is al jaren een garantie voor een dolle avond in Laaktheater. Iedere twee maanden stelt hij voor jullie een hilarische line-up samen met de leukste en meest scherpe comedians uit Den Haag en verre omstreken. En niet alleen nieuw en opkomend talent, geniet ook van een bekende naam als Yörgen Raymann, Howard Komproe of Arie Koomen!

Datum: Zaterdag 30 september om 20.30 uur 

Line-up van deze editie:

Ronny Ormskirk vormde jarenlang het duo ‘Deng Boy Fu A Birti’, maar het is voor veel bezoekers letterlijk ‘nieuw’ om hem solo op het podium te zien. Nog steeds toert Ronny regelmatig door heel Nederland en Suriname met zijn collega komiek Erik ‘Sko’ Schröder, met wie hij het succesvolle duo vormt. Zijn solo debuut is voor hem een belangrijk onderdeel van zijn eigen persoonlijke ontwikkeling. De pandemie heeft ervoor gezorgd dat hij beseft dat niks vanzelfsprekend is en daarom is het tijd om zijn dromen ook solo waar te gaan maken!

Steff Balm ken je misschien van de punchout battles of van de filmpjes van Supergaande waar hij grote bekendheid mee heeft gepakt. Inmiddels is Steff een aantal jaar bezig met comedy en is het een naam die niet meer weg te denken is uit de Comedyclubs.

Baba Yaga Tori Mang was een van de comedians die erbij was tijdens zijn eerste editie en maakt sinds toen alleen maar nog meer furore op het internet met zijn video’s. Onlangs heeft hij zijn mening gedeeld over de zomercarnaval in Rotterdam en dat een transgendervrouw de miss verkiezing heeft gewonnen. Geen onderwerp is veilig bij hem!

Vincent Matthijse – Talentspot – halve finale ASCF 2023

comedylounge laaktheater

Gebruik maken van de aanbieding

Op vertoon van Ooievaarspas krijgt u 50% korting

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Zuiderparktheater

  Jazz in the Park #4

  Miles Vibes Plus – NAUSYQA, The Legends, Manoushka Zegelaar Breeveld, Michael Varekamp e.a. MILES VIBES…

 •  
  • Bureau Ooievaarspas

  Festival De Betovering 2023

  Hét internationale kunstfestival voor jeugd is terug in 2023! Op meer dan 60 locaties in…

 •  
  • Literair Theater Branoul

  De Gastheer – een gothic horrorverhaal

  Vanaf 25 oktober kun je in Theater Branoul griezelen bij een gothic horrorverhaal in de…

Laatst bekeken aanbiedingen