Direct naar content

Comedy Lounge

 • Theater & Uitgaan
 • Tijdelijk
 • 50% korting
comedylounge

Onze gastprogrammeur Raoel Fatehmahomed heeft weer een nieuwe Comedy Lounge voor jullie samengesteld. Het gaat weer lachen, gieren en brullen worden. Deze baas heeft de volgende comedians meegenomen:

Howard Komproe 
Howard Komproe, wie kent hem niet?! Howard is s een stand-upcomedian en stemacteur. Je zou hem o.a. kennen van Comedyclub Toomler (Comedytrain), Carribean Combo, of als Pontius Pilatus in The Passion. Als stemacteur heeft hij o.a. Bobo The Bear in The Muppets mogen inspreken en Toy Story 4 de stem van Bunny. Daarnaast is hij ook te zien in de succesvolle Youtubeserie ‘Komproeven’. In 2022 deed Howard ook mee aan Celebrity Masterchef.

Mo El khamssi
Entertainment was voor Mo niet een kwestie van willen, maar kwestie van mensen die om hem heen zeiden dat hij talent had voor entertainen. Mo was een verlegen en teruggetrokken jongen en al helemaal als hij voor een publiek moest staan. Voor de klas staan om presentatie te geven vond hij echt verschrikkelijk. Maar op verjaardagsfeestjes was hij altijd de sfeermaker. Iedereen lag in een deuk, waarna iemand spontaan zei: “Mo je bent echt leuk en grappig, waarom ga je geen comedy doen, dat is echt iets voor jou”.  Mo heeft in 2011 het Rotterdams Open Podium gewonnen. Ook heeft hij meerdere  avondvullende shows gedaan. Daarnaast heeft hij het voorprogramma van o.a. Aries Spears en Broederliefde mogen doen.

Nickms
Internetsensatie Nickms is van de partij! Deze jongen gaat helemaal viraal op social media. De artiest, die ook wel bekend staat als Badman of Killa heeft nog twee andere typetjes Kimmy en Michelle. Hij is eerder in contact gekomen met Roue Verveer, die hem benaderde voor een samenwerking. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Nickms heeft in het voorprogramma de voorstelling Covid-A-Tori van Roue Verveer in de Ziggodome gestaan.

Comedy Lounge is op vrijdag 3 februari en begint om 20.30 uur.

Met je Ooievaarspas krijg je 50% korting en kost een kaartje €5,-

lachen

Gebruik maken van de aanbieding

Op vertoon van Ooievaarspas bij de kassa krijgt u 50% korting

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Laaktheater

  Krokus Kabaal Festival

  KrokusKabaal is het leukste theater- en kunstfestival voor Haagse kinderen in de voorjaarsvakantie van 25…

 •  
  • Laaktheater

  Nachtuil

  Daan is drie jaar, dertig jaar, vijf jaar, acht jaar en 12 jaar. Allemaal tegelijkertijd….

 •  
  • Laaktheater

  Advocaatje Verlief je Nog?

  De maand waar de liefde extra wordt belicht kunnen wij u niet ontnemen. Op donderdag…

Laatst bekeken aanbiedingen