Direct naar content

De Dutch Don’t Dance (DDDD)

 • Dans
 • Tijdelijk
 • 50% korting

Een gevarieerde en afwisselende dansvoorstelling met als thema: film! Het vervolg op het succesvolle Jubilee van afgelopen jaar. Een gevarieerde en afwisselende dansvoorstelling met als thema: film!

Zo is filmmuziek één van de uitgangspunten. Van een klassieker als ’Turks Fruit’ tot  een heel recente soundtrack als ‘Dune’. Deze laatste wordt gebruikt door het jonge supertalent Kiran Gezels voor zijn nieuwste creatie. ​In ‘Moon over Manhattan’ herleven de tijden van Hollywood dansfilms met Ginger Rogers & Fred Astaire.  ​Voor het ballet ‘De Prinses en de Kikker’, dat artistiek leider Thom Stuart maakte voor de opera in Wenen, zijn de kostuums uit de gelijknamige Disneyfilm het uitgangspunt. Dat geldt ook voor de superhelden in de wereldpremière ‘O Superman’. ​Een feest van herkenning!

Over De DDDD

Vijfentwintig jaar geleden ontstond De Dutch Don’t Dance Division (DeDDDD) in de woonkamer van Thom Stuart en Rinus Sprong. Inmiddels is een stevige community opgebouwd waar; jonge kinderen kennis maken met het podium; dansers in opleiding en net-afgestudeerden leren om hun vleugels uit te slaan; gepensioneerden en minder mobiele mensen in beweging houdt en patiënten met M.S. of Parkinson een kans krijgen met hun lichaam te werken. DeDDDD, in haar studio aan De Gheinstraat, is één van de weinige plekken in Den Haag, of zelfs ter wereld, waar al deze verschillende mensen elkaar ontmoeten en een passie delen.

DDDD is op zondag 23 april om 15.00 uur en jij kunt hierbij zijn met je Ooievaarspas voor €0,50!

Gebruik maken van de aanbieding

Op vertoon van Ooievaarspas bij kassa krijgt u 50% korting

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Latin Souldance

  Dansen in de buitenlucht

  Dansen in de Buitenlucht vindt plaats op de genoemde zaterdagen van 11:00 tot 12:00 uur…

 •  
  • Kinderdansstudio Kirsten de Boer

  Kleuterdans, Klassiek Ballet, Modern, Modern/Jazz

  Kwaliteit, plezier en aandacht voor het kind zijn het belangrijkst bij Kinderdansstudio Kirsten de Boer….

 •  
  • Latin Souldance

  Zumba in de ochtend

  Het ontbrekende deel voor jouw vrijdagochtenden is hier! Latin Soul Dance opent een wekelijkse nieuwe…

Laatst bekeken aanbiedingen