Direct naar content

India Dance Festival

  • 50% korting
india dance festival

Vanaf 16 mei barst een nieuwe editie van India Dans Festival los in Korzo. En jij bent uitgenodigd! We vieren 10 dagen lang de Indiase dans en cultuur met workshops, inleidingen, nagesprekken en voorstellingen die in Nederland voor de eerste keer te zien zijn.

Ervaar de ongekende rijkdom van Indiase dans met intense voorstellingen die zowel klassiek als eigentijds zijn. Misschien ben je ermee opgegroeid of misschien ben je nieuwsgierig en kom je om te ontdekken; iedereen is welkom.

Sinds 2011 is India Dans Festival van ongekende waarde in de danswereld waar klassieke stijlen als onder andere Bharatanatyam en Kathak samengaan met intense, nieuwe interpretaties van talentvolle makers. Een festival waar toonaangevende gezelschappen en beginnende choreografen uit binnen- en buitenland elkaar ontmoeten. We openen met de grootse spektakelopera Cloud Messenger en hebben met Fires of Varanasi een internationale hit van het gerenommeerde Ragamala Dance Company. Bekende Korzo-namen als Poernima Gobardhan en Sooraj Subramaniam (danser bij o.a. Kalapana Raghuraman) presenteren nieuw werk.

Ooievaarspasprijs

Met je Ooievaarpas ontvang je 50% korting op alle voorstellingen, op de voorstelling ‘Cloud Messenger’ na.

Bekijk het hele programma op www.indiadansfestival.nl

india dance festival

Gebruik maken van de aanbieding

Je kunt online je kaartje met je Ooievaarspas reserveren en betalen. Je ticket ligt klaar bij de kassa en ontvang je na scannen van je Ooievaarspas.

Laatst bekeken aanbiedingen