Direct naar content

Iris Hond & Kamerata Zuid – Pianoconcert Domino van Ludovico Einaudi

  • 50% korting
irishond piano amare

Pianiste Iris Hond en Strijkorkest Kamerata Zuid werkten al eerder samen in een succesvol programma rondom Ludovico Einaudi. Dit najaar brengen ze een nieuw avondvullend programma naar de Nederlandse concertzalen, met als hoogtepunt de Nederlandse première van het pianoconcert van Ludovico Einaudi.

Naast dit unieke werk zal Iris haar eigen bekende en nieuwe composities ten gehore brengen. Hiervoor werkte zij samen met componist Xavier van der Poll die de orkestraties voor deze stukken maakte. Ook speelt Kamerata-Zuid een aantal grote klassieke werken van o.a. Chopin en Rachmaninoff.

Pianist en componist Iris Hond stond vorig jaar maar liefst 10 keer achter elkaar in de Grote Zaal van het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam met de muziek van haar geliefde componist. Einaudi zelf zei over haar spel: “One of the most beautiful performances of my music”. Het is dus ook niet gek dat hij specifiek Iris heeft gevraagd zijn enige pianoconcert voor het eerst ten gehore te brengen. Over het pianoconcert zegt Iris Hond: “Toen Einaudi mij de muziek van het stuk stuurde, was ik meteen verliefd. Vooral het tweede deel is hartverscheurend mooi. Ik voel me natuurlijk zeer vereerd dat hij mij hiervoor heeft gevraagd.”

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

irishond piano amare

Gebruik maken van de aanbieding

Om dit concert met 50% korting te boeken dient Amare de Ooievaarspas te registeren. Neem daarom contact op met het bespreekbureau om kaarten te reserveren. Dit kan op locatie Amare, Spui 150, Den Haag, telefonisch via 070 88 00 333, of door te mailen naar kassa@amare.nl.

Laatst bekeken aanbiedingen