Direct naar content

Jonge componisten – Tsotne Zedginidze en Sandro Gegechkori – Georgië Festival i.s.m. europalia georgia

 • Theater & Uitgaan
 • Tijdelijk
 • 50% korting
nino chakvertadze amare

Met Tsotne Zedginidze en Sandro Gegechkori betreden twee jonge uitzonderlijke componisten en pianotalenten het podium. De Georgische talenten zijn pas 13 en 23 jaar oud, maar beide briljante en veelbelovende artiesten die internationaal al vol op actief zijn.

Met zijn overweldigende muzikaliteit heeft Tsotne Zedginidze (2009) al op zeer jonge leeftijd bewezen dat hij over een ongelooflijk talent en potentie beschikt. Hij begon al op vijfjarige leeftijd met componeren (voor ensembles zowel als orkesten) en raakte tijdens zijn studie steeds meer geïnteresseerd in muziek van de 20e en 21e eeuw. Enkele van de grootste musici zoals Daniel Barenboim, Jörg Widmann en Giya Kancheli noemden hem een van de meest uitzonderlijk begaafde musici van de eeuw. Tsotne brengt internationaal bekende stukken zowel als eigen composities ten gehore.

Sandro Gegechkori (2000) is een van de meest spraakmakende vertegenwoordigers van de nieuwe generatie van de Georgische pianoschool. Vroeg in zijn tiener jaren kreeg hij internationale erkenning en succes, en is inmiddels stevig gevestigd in de wereld van klassieke muziek. Sandro won verschillende internationale wedstrijden, waaronder Maria Canals International Music Competition, Feurich Vienna International Piano Competition en Arno Babajanyan International Piano Competition. In Nederland is Sandro onder anderen bekend van zijn optreden bij NPO Podium Klassiek en het Concertgebouw in 2022. Sandro zal zowel eigen werk, als weinig bekende composities van Georgische componisten delen.

Programma:
Tsotne Zedginidze Dolorem (Tristesse), Printemps
Franz Schubert Four Impromptus, op. 90, D 899

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Met je Ooievaarspas ontvang je 50% korting.

nino chakvertadze amare

Gebruik maken van de aanbieding

Om dit concert met 50% korting te boeken dient Amare de Ooievaarspas te registeren. Neem daarom contact op met het bespreekbureau om kaarten te reserveren. Dit kan op locatie Amare, Spui 150, Den Haag, telefonisch via 070 88 00 333, of door te mailen naar kassa@amare.nl.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Zuiderparktheater

  Jazz in the Park #4

  Miles Vibes Plus – NAUSYQA, The Legends, Manoushka Zegelaar Breeveld, Michael Varekamp e.a. MILES VIBES…

 •  
  • Bureau Ooievaarspas

  Festival De Betovering 2023

  Hét internationale kunstfestival voor jeugd is terug in 2023! Op meer dan 60 locaties in…

 •  
  • Literair Theater Branoul

  De Gastheer – een gothic horrorverhaal

  Vanaf 25 oktober kun je in Theater Branoul griezelen bij een gothic horrorverhaal in de…

Laatst bekeken aanbiedingen