Direct naar content

Kaderock 2024

 • Muziek
 • 50% korting

Ben jij een echte muziekfanaat? Dan is deze actie echt iets voor jou! Bezoek de 27e editie van Kaderock op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni met 50% korting op de toegangsprijs.

Kaderock, het popfestival rond Muziekcentrum Musicon in Den Haag, bestaat sinds 1996. De straten rond het festivalterrein zijn de bakermat van de beroemde Haagse beatcultuur, heilige grond. De carrières van bijna alle bekende Haagse pop- en urbanartiesten van de laatste decennia zijn er begonnen. Deze jaarlijkse samenkomst van popgeneraties behoort tot het immaterieel erfgoed van Nederland en biedt een unieke kans om kennis te maken met verleden, heden en toekomst van popstad nummer 1.

Programma
Dit jaar biedt Kaderock weer een indrukwekkende line-up voor zowel vrijdag als zaterdag.

Line-up vrijdag 28 juni:
Wild Romance, Drum Demons, The Clarks, Kuenta, Tim Akkerman & The Ivy League, Brassband Legendairs en YourStage School Bands.

Line-up zaterdag 29 juni:
Mula B, Blaudzun, Vive la Fête, De Kraaien, Leif de Leeuw Band, Henge, Arp Frique & Family, Celebrating Amy, Speedmobile, The Blues Junkies, Terzij de Horde, Fata Boom, The Klittens, Maria Iskariot, Epistulum, Coco Cocaine en Ready To Play.

Gebruik maken van de aanbieding

Toegangstickets voor Kaderock met 50% korting zijn verkrijgbaar van vrijdag 14 juni tot en met donderdag 27 juni, tussen 12:00 en 19:00 uur, aan de bar bij Musicon (Soestdijksekade 345, 2574 AL Den Haag). Tickets zijn alleen verkrijgbaar op vertoon van een geldige Ooievaarpas. Kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis toegang tot het festival.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Zuiderparktheater

  Nieuw festival Young Talent in the Park.

  Zie het Haagse muzikale talent van de toekomst schitteren! Wist je dat Spike van Di-rect…

 •  
  • Theater Dakota

  Beleef het in het theater deze zomer

  Dans, zing en feest met ons mee in juni en juli. Er is genoeg te…

 •  
  • Zuiderparktheater

  Zomerse klanken in het Zuiderpark door het Residentie Orkest

  In de open lucht ontmoeten zonneschijn en zomerse klanken elkaar. Het Zuiderpark zomerconcert verbindt jong…

Laatst bekeken aanbiedingen