Direct naar content

KicksFit ADO Den Haag, Voetbal en Fitness in 1

 • Voetbal
 • 50% korting
ado den haag kickfit

KicksFit ADO Den Haag is een nieuw en uniek concept van de KNVB en ADO Den Haag, dat fitness- en voetbaltraining samenvoegt in workouts van minimaal 1 uur. ADO Den Haag gelooft in de kracht van dit trainingsprogramma en wil de inwoners van haar regio een flexibele mogelijkheid bieden om aan hun gezondheid te werken.

Zo kan jij gewoon lekker voetballen én tegelijkertijd sterker worden. En we hebben goed nieuws, vanaf 1 november 2022 kan je workouts boeken bij KicksFit ADO Den Haag.

De workouts worden gegeven op het veld van voetbalclub HVV Laakkwartier. Wij maken alleen gebruik van de faciliteiten en zijn verder niet clubgebonden; iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom!

Wil jij meer weten over de lidmaatschappen en mogelijkheden bij Kicksfit ADO Den Haag meld je dan aan via de Kicksfit website (Den Haag – KicksFit), je kunt nu vrijblijvend een gratis 10 dagen proeflidmaatschap aanvragen om kennis te maken met KicksFit ADO Den Haag. Na aanmelding bellen we je op en leggen we je uit wat je kunt verwachten en je krijgt inloggegevens voor de website. Met deze gegevens log je in en reserveer je je favoriete workout. Kom op tijd voor je workout en verschijn in sportkleding met voetbalschoenen.

ado fit

Gebruik maken van de aanbieding

Met een ooievaarspas krijg je 50% korting op een jaarabonnement. Je kan je hiervoor per e-mail aanmelden bij a.nijboer@adodenhaag.nl of info@kicksfit.nl. Via ADO Den Haag in de Maatschappij kan je op een afgesproken moment je Ooievaarspas scannen.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Voetjebal Den Haag

  Voetjebal in de Wijk

  Voetjebal is een voetbal-speelconcept voor kinderen van 2 tot 6 jaar en is al meer dan 15…

 •  
  • Delftse Voetbalvereniging D.H.C.

  Prestatievoetbal of recreatievoetbal, bij DHC kan dat!

  Als je bij DHC voetbalt, speel je op hoog niveau of je speelt recreatief. Van…

 •  
  • H.V. & C.V. Quick

  Voetbal en cricket op Quick

  Quick is een van de oudste Haagse verenigingen en bij ons wordt voetbal en cricket…

Laatst bekeken aanbiedingen