Direct naar content

NDT Young Creatives

 • Theater & Uitgaan
 • Tijdelijk
 • 50% korting
danstheater

Bij NDT Young Creatives kruip je in de huid van danser en maker. Wat inspireert een choreograaf? Welke keuzes worden er gemaakt?

We zoomen in op een choreografie van NDT en leren naast repertoire uit de voorstelling hoe het is om zelf dans te maken. Hoe vertel je jouw verhaal? Hoe vertaal je een idee naar beweging? Jouw creativiteit wordt geprikkeld en ontwikkeld!

Onder begeleiding van professionele docenten ga je aan de slag en word je begeleid in het maken van artistieke keuzes om zo als danser en maker nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Young Creatives is ontwikkeld voor jonge dansfanaten vanaf 8 jaar. Dit project is open voor alle jonge dansers en dansliefhebbers die zin hebben om samen dans te maken tijdens een losse workshop of een verdiepende intensive.

Young Creatives bestaat uit twee programma’s: Young Creatives workshops & Young Creatives intensives. Je kunt je voor een programma of beide programma’s aanmelden. Hieronder vind je meer informatie over het verschil tussen de twee programma’s en hoe je je kunt aanmelden.

Gebruik maken van de aanbieding

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich inschrijven voor de Young Creatives workshops en/of Young Creatives intensives in één van de drie leeftijdsgroepen: 8+, 10+ en 12+. Danservaring is niet vereist, wel zin om te maken en op te treden! Meer informatie rondom aanmelden voor de Young Creatives verschijnt eind juni op de website.

Ieder kind moet de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan het project Young Creatives. Voor Ooievaarspashouders geldt een korting van 50%. Online tickets kopen met de Ooievaarspas is helaas niet mogelijk. We hebben je Ooievaarspas nodig voor de registratie. Alleen op vertoon van je Ooievaarspas kun je tickets met deze korting kopen bij de kassa va Amare. Heeft u geen Ooievaarspas maar vormt het cursusgeld wel een belemmering, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Theater De Vaillant

  Heel veel te beleven bij de Vaillant

  De Sociale TafelVanaf 24 augustus kun je weer elke woensdag om 12.00 uur aanschuiven aan…

 •  
  • Bureau Ooievaarspas

  Save the date: Tong Tong Fair!

  De Tong Tong Fair is terug! Van 1 t/m 11 september is de Tong Tong…

 •  
  • Kooman’s Poppentheater

  Grappige, spannende en muzikale voorstellingen

  Het poppentheater opent het nieuwe theaterseizoen met een mooie aanbieding voor Ooievaarspashouders: voor slechts €5,-…

Laatst bekeken aanbiedingen