Direct naar content

Nieuw festival Young Talent in the Park.

 • Muziek
 • Tijdelijk
 • 50% korting
young talent zuiderpark

Zie het Haagse muzikale talent van de toekomst schitteren! Wist je dat Spike van Di-rect al op zijn 15e op het podium stond? En Camiel van Son Mieux was pas veertien! Grijp deze unieke kans om de Haagse helden van de toekomst nu te zien! 

Op zaterdag 10 augustus zie je het jongste nieuwe Haagse talent schitteren bij Young Talent in the Park. Met jong, bedoelen we ook echt jong, deelnemers zijn van 11 tot 27 jaar oud. Bandjes en songwriters krijgen het podium voorafgaand aan het Haags Beat Festival. Mis het niet en koop nu je ticket! 

Op zaterdag 10 augustus krijgen jonge bands en songwriters uit de Haagse regio de kans om zich te laten zien tijdens het nieuwe Haags festival Young Talent in the Park in het inmiddels legendarische Zuiderparktheater. De dag erna zal één band en één songwriter het Haags Beat Festival op zondag 11 augustus openen. Welke acts dat zijn zal een vakjury bekend maken.

Bij het Haagse Beat Festival worden de oude rockers geëerd, terwijl Young Talent in the Park fungeert als broedplaats voor nieuwe Haagse helden. In samenwerking met Podium Aan Zee (organisator Haags Beat) en Ready To Play willen we deze nieuwe traditie komende zomer in 2024 voor het eerst laten plaatsvinden. Alles gebeurde vroeger namelijk in Escamp. Bandjes in de kelders, repetities bij Musicon; de Haagse muziekscene was stevig geworteld in het stadsdeel. Het Haags Beat Festival viert dit al, en met de koppeling naar de jonge beginnende musici ontmoeten jong en oud elkaar in het Zuiderparktheater, dat midden in de wijk staat waar zoveel Haagse bands begonnen zijn.

Koop hier je ticket met Ooievaarpaskorting

Gebruik maken van de aanbieding

Je kunt hier je ticket met korting alvast kopen, een kaartje kost €2,50!

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Laaktheater

  The Happening

  Buro Beat en Laaktheater presenteren: The Happening! Een avond waarop het theater wordt omgetoverd tot…

 •  
  • Theater Dakota

  Beleef het in het theater deze zomer

  Dans, zing en feest met ons mee in juni en juli. Er is genoeg te…

 •  
  • Zuiderparktheater

  Zomerse klanken in het Zuiderpark door het Residentie Orkest

  In de open lucht ontmoeten zonneschijn en zomerse klanken elkaar. Het Zuiderpark zomerconcert verbindt jong…

Laatst bekeken aanbiedingen