Direct naar content

Olga Cerpa Mestisay – Atlantic Sounds

 • Theater & Uitgaan
 • Tijdelijk
 • Zingen
 • 50% korting
olga cerpa

Olga Cerpa is een van de beroemdste vrouwenstemmen in de traditionele Atlantische sounds van de Canarische Eilanden. Samen met haar folkband Mestisay presenteert ze Atlantische muziek vol elegantie en eiland-vibes met de Canarische timple en Portugese gitaar maar ook met invloeden van Ibero, Latin en Lusophone bodem.

Olga Cerpa en Mestisay brengen een van de meest unieke creatieve avonturen in de populaire muziek van de Canarische Eilanden. Al bijna vier decennia onderzoeken en interpreteren ze de muziek en poëzie van de Canarische Eilanden en volgen ze de draden van Ibero, Latin en Lusofoon-Afrikaanse invloeden, die deel uitmaken van de verweven geschiedenis en culturen van de Macaronesische archipel. Deze ‘Atlantic Connections’ komen allemaal terug in de muziek.

Olga Cerpa wordt beschouwd als de meest relevante vrouwelijke stem in de eilandmuziek van de laatste drie decennia. Genomineerd voor twee Latin Grammy’s, heeft ze het podium gedeeld met artiesten als Omara Portuondo, Joan Manuel Serrat, Julio Pereira en Milladoiro.

Mestisay is een van de meest populaire bands van de Canarische Eilanden. Mestisay verzamelt meerdere invloeden, afkomstig van Canarische muzikale roots, maar bevat ook geluiden uit landen en gemeenschappen met een relatie met de Canarische Eilanden: Portugese muziek, Bolero, de Mexicaanse en Cubaanse filmmuziek uit de jaren 40 en muziek uit Afrikaanse landen die geografisch gezien dicht bij de Canarische eilanden liggen.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Gebruik maken van de aanbieding

Om dit concert met 50% korting te boeken dient Amare de Ooievaarspas te registeren. Neem daarom contact op met het bespreekbureau om kaarten te reserveren. Dit kan op locatie Amare, Spui 150, Den Haag, telefonisch via 070 88 00 333, of door te mailen naar kassa@amare.nl.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Zuiderparktheater

  Jazz in the Park #4

  Miles Vibes Plus – NAUSYQA, The Legends, Manoushka Zegelaar Breeveld, Michael Varekamp e.a. MILES VIBES…

 •  
  • Bureau Ooievaarspas

  Festival De Betovering 2023

  Hét internationale kunstfestival voor jeugd is terug in 2023! Op meer dan 60 locaties in…

 •  
  • Literair Theater Branoul

  De Gastheer – een gothic horrorverhaal

  Vanaf 25 oktober kun je in Theater Branoul griezelen bij een gothic horrorverhaal in de…

Laatst bekeken aanbiedingen