Direct naar content

Reserveer nu je startbewijs NN CPC Loop Den Haag

 • Tijdelijk
 • 50% korting

Schrijf je nu in voor de 46e editie van het hardloopevenement de NN CPC Loop Den Haag op zondag 26 september. Tijdens de NN CPC Loop Den Haag krijgen sportievelingen van elke leeftijd de kans om zichzelf te overtreffen op het mooie, snelle parcours. De NN CPC Loop Den Haag is één groot sportief en gezellig familiefeest. De start en finish van alle hardloopafstanden vinden plaats op het Malieveld.
We zien je graag aan de start op zondag 26 september.

Wees er snel bij want op is op!

Vraag nu met je Ooievaarspasnummer meteen je promotiecode aan op https://www.nncpcloopdenhaag.nl/info/ooievaarspas/ en volg de instructies om in aanmerking te komen voor 50% korting op je inschrijving. Voor volwassenen geldt hoe eerder je je inschrijft hoe goedkoper het is.

Je kunt je inschrijven voor de volgende individuele afstanden:

 • Speciaal voor de allerkleinsten (0-10 jaar): Triodus Jeugdloop 1 KM. Traditiegetrouw zullen Ernst en Bobbie aanwezig zijn om de kinderen welkom te heten. Tijdens dit vrolijke onderdeel worden de kinderen aangemoedigd door de vele toeschouwers. Tarief Ooievaarspashouders € 2,75.
 • Voor de jeugd (8 t/m 12 jaar): Triodus Jeugdloop 2,5 KM. Langs het parcours juichen enthousiaste toeschouwers je naar de eindstreep. Tarief Ooievaarspashouders € 3,25.
 • CPC4ALL 1 KM op alternatieve wijze: de CPC4ALL is voor deelnemers met een beperking die hetzelfde parcours als de deelnemers van de 1 km willen afleggen, maar dan op een alternatieve wijze. Deelnemers mogen zich voortbewegen met een loopfiets, rolstoel, handbike etc., mits het een hulpmiddel is om zich voort te kunnen bewegen. Tarief Ooievaarspashouders € 2,75.
 • 5 KM loop (vanaf 12 jaar) : de 5 km Loop is de kortste afstand voor volwassenen bij de NN CPC Loop Den Haag. Een prettige afstand voor zowel de beginnende loper als voor lopers die van snelle, korte afstanden houden. Tarieven Ooievaarspashouders:
  – Tarief 1: t/m 30 april € 7,75
  – Tarief 2: 1 mei t/m 22 augustus € 8,50
  – Tarief 3: 23 augustus t/m 26 september € 9,75
 • 10 km loop (vanaf 14 jaar): Een zeer populair onderdeel met 10.000 deelnemers. Het parcours gaat na de Koningskade dwars door het centrum om vervolgens te finishen op de Boorlaan naast het Malieveld. Tarieven Ooievaarspashouders:
  – Tarief 1: t/m 30 april € 10,50
  – Tarief 2: 1 mei t/m 22 augustus € 11,50
  – Tarief 3: 23 augustus t/m 26 september € 12,75
 • NN Halve Marathon 21.1 KM (vanaf 18 jaar): een van de populairste halve marathons in Nederland. Op het snelle parcours worden jaarlijks veel persoonlijke records gelopen. Veel lopers plannen deze in voorbereiding op een marathon. Tarieven Ooievaarspashouders:
  – Tarief 1: t/m 30 april € 23,50
  – Tarief 2: 1 mei t/m 22 augustus € 14,50
  – Tarief 3: 23 augustus t/m 26 september € 15,63

Gebruik maken van de aanbieding

Beperkt aantal startbewijzen beschikbaar, op is op.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Go mingle

  Go mingle

  Go mingle is hét vriendschapsplatform voor iedereen die op een laagdrempelige manier nieuwe mensen wil…

 •  
  • Stichting IBCE

  Gratis dansles voor kinderen met een een ervaren dansdocent

  Dansexpressie Op 17 2021 maart starten wij met een lessenreeks dansexpressie en andere bewegingsvormen, zoals…

 •  
  • MHD Keepersschool

  Voorjaarscursus 2021 Locatie FC Zoetermeer

  Introductieprijs voor nieuwe leden: van € 240,00 voor € 210,00!!! Deze voorjaarscursus wordt gehouden op…

Laatst bekeken aanbiedingen