Direct naar content

Sta jij aan de start op 10 maart?

  • 50% korting

Schrijf je nu in voor het hardloopevenement de NN CPC Loop Den Haag op zondag 10 maart. De NN CPC Loop Den Haag is één groot sportief en gezellig familiefeest. Langs het parcours juichen enthousiaste toeschouwers je naar de eindstreep.

De start en finish van alle hardloopafstanden is op het Malieveld.
We zien je graag aan de start op zondag 10 maart.

Vraag nu met je Ooievaarspasnummer meteen je promotiecode aan op https://www.nncpcloopdenhaag.nl/info/ooievaarspas/ en volg de instructies om in aanmerking te komen voor 50% korting op je inschrijving.

Je kunt je inschrijven voor de volgende individuele afstanden:

Speciaal voor de allerkleinsten (0-10 jaar): Gro-up Jeugdloop 1 KM.
Tarief Ooievaarspashouders € 2,75 euro.

Voor de jeugd (8 t/m 12 jaar): Gro-up Jeugdloop 2.5 KM
Tarief Ooievaarspashouders € 3,25 euro.

CPC4ALL 1 KM op alternatieve wijze De CPC4ALL is voor deelnemers met een beperking die hetzelfde parcours als de deelnemers van de 1 km willen afleggen, maar dan op een alternatieve wijze. Deelnemers mogen zich voortbewegen met een loopfiets, rolstoel, handbike etc., mits het een hulpmiddel is om zich voort te kunnen bewegen.
Tarief Ooievaarspashouders € 2,75 euro.

5 KM loop (vanaf 12 jaar) : De 5 km Loop is de kortste afstand voor volwassenen bij de NN CPC Loop Den Haag. Een prettige afstand voor zowel de beginnende loper als voor lopers die van snelle, korte afstanden houden.
Tarief Ooievaarspashouders € 10,60

10 km loop (vanaf 14 jaar): Een zeer populair onderdeel met 10.000 deelnemers.
Tarief Ooievaarspashouders € 13,75

NN Halve Marathon 21.1 KM (vanaf 18 jaar): een van de populairste halve marathons in Nederland. Op het snelle parcours worden jaarlijks veel persoonlijke records gelopen. Veel lopers plannen deze in voorbereiding op een marathon.
Tarief Ooievaarspashouders € 17,25

Laatst bekeken aanbiedingen