Direct naar content

Zomerschool van Huis van Vervoering juni/juli 2023

 • Theater & Uitgaan
 • Tijdelijk
 • 50% korting
zomerschool huis van vervoering

Traditiegetrouw vindt elk jaar in de maand juli onze Zomerschool plaats. Aan de achterkant van de oude Appelloods, op de Laan van Poot in Den Haag. Deze unieke plek tussen de bomen en achter de duinen, wordt vier weken omgetoverd tot een ware podiumkunst oase, waar we vanuit verschillende disciplines (o.a. theater, dans/beweging, stem/tekst) samen aan de slag zullen gaan. De zomerschool vindt plaats van 26 juni t/m 22 juli 2023. Afhankelijk van het traject dat je kiest, Intensief of Oriëntatie heb je 1 tot 3 keer les in de week. De Intensieve groep heeft les op maandag en donderdag avond en zaterdag overdag. De Oriëntatie groep heeft les op vrijdag avond en daar komt de laatste twee weken de zaterdag overdag bij. We sluiten deze Zomerschool af met een presentatie moment en gedeelde lunch op de laatste zaterdag met alle deelnemers.

Tijdens de ontmoetingen krijg je les van ons artistieke team. Daarbij is voor Annoushka dans & beweging het uitgangspunt en voor Roeland muziek & taal. Voor de theater & spel invulling kunnen we rekenen op de expertise van Marijn. We zullen deze zomer voor het intensieve traject ook professionele gastdocenten uitnodigingen om samen in nog meer verschillende disciplines te duiken. We delen allemaal onze vakkennis met de deelnemers.

Ons motto is leren door doen. In beweging komen, de horizon verbreden. Ruimte in durven nemen met stem en lichaam. Plezier hebben is daarbij absolute voorwaarde.

Dus voel je welkom bij Huis van Vervoering en meld je hier aan voor het traject dat op dit moment bij je past!

Gebruik maken van de aanbieding

Mensen met een Ooievaarspas krijgen bij Huis van Vervoering altijd 50% korting, wilt u graag mee doen met onze zomerschool? U bent van harte welkom!

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Amare

  Vespers van Rachmaninov – Lets Radiokoor

  Het Lets Radiokoor dat in 1940 werd opgericht, behoort tot de absolute top van de…

 •  
  • Amare

  Il Trovatore – Opera van Odessa

  Opera zoals opera hoort te zijn: een virtuoos en ontroerend totaalspektakel vol liefdesverdriet, wraak en…

 •  
  • Amare

  Racoon – Theatertour

  De Zeeuwse band Racoon tourt dit najaar langs theaters in het hele land. Het indrukwekkende…

Laatst bekeken aanbiedingen