Direct naar content

Zwemles voor het Zwem-ABC survival (ENVOZ)

 • Zwemmen
 • 50% en/of 100% korting

Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen

Zwemmen is voor jong en oud. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen en niet lang genoeg mee doorgaan. Bij Zwemvereniging Zuiderpark kun je terecht voor zwemles voor kinderen en volwassenen. Wij zijn gelicentieerd door de ENVOZ en leiden op voor de internationaal erkende A-B-C diplomaserie.

Kinderzwemles

Vanaf 4 jaar mogen de kinderen starten met kinderzwemles. Voor de allerkleinste bezoekers van de zwembaden adviseren wij om te beginnen met het stap voor stap vertrouwd maken met het water en het zwembad. Dit doen wij op zaterdagmiddag in zwembad de Escamphof en hierbij werken wij volgens de richtlijnen de Teddybeer serie van de ENVOZ.

De Teddybeer serie richt zich op vertrouwen, plezier en de basis van zelfredzaamheid in het water (survival). De serie bestaat uit:

 • Teddybeer Brons
 • Teddybeer Zilver
 • Teddybeer Goud

Aansluitend kunnen de leerlingen doorstromen naar de reguliere zwemlessen voor de A-B-C survival diplomaserie.

Bij deze diploma’s wordt er naast de zelfredzaamheid ook aandacht besteed aan hoe een kind zijn/haar vriendje/vriendinnetje het beste kan helpen in een noodsituatie om bij de kant te komen. De erkenning die deze diploma’s hebben is van de Internationale Federatie van Swimming Teachers Association (IFSTA). Een organisatie waar in meer dan 20 landen zwemscholen zijn aangesloten.

De ABC survival serie bestaat uit:

 • A Diploma met zwemsurvival (Zelfredzaamheid)
 • B Diploma met zwemsurvival (Uitbreiden zelfredzaamheid, drijven met hulpmiddelen)
 • C Diploma met zwemsurvival (Vergroten uithoudingsvermogen, redden van vriendje/vriendinnetje)

De reguliere zwemlessen kunnen zowel in zwembad Escamphof worden gestart op zaterdagmiddag als in zwembad de Houtzagerij op dinsdagmiddag. Diplomazwemmen voor de A-B-C diplomaserie zal altijd plaatsvinden in zwembad de Houtzagerij.

Ook volwassenen kunnen bij ons leren zwemmen. Vanaf een beginnersniveau tot aan het ophalen van de zwemslagen en verbeteren van de zwemtechniek kun je bij ons terecht op zaterdagavond in zwembad De Escamphof.

Contributie

De contributie voor de zwemlessen is per kwartaal en dient vooruit te worden voldaan. Wij maken geen onderscheid tussen de contributie voor kinderen en volwassenen.

Leerlingen die in het bezit zijn van een Ooievaarspas kunnen tot 18 jaar 100% korting krijgen. De contributie wordt na het scannen van de geldige Ooievaarspas direct door ons gedeclareerd bij de Ooievaarspas. Vanaf 18 jaar kun je met een geldige Ooievaarspas 50% korting op de contributie krijgen.

Gebruik maken van de aanbieding

U kunt uw kind(eren) en/of uzelf opgeven voor zwemles door u aan te melden via 070-3638239. Wij zullen u dan informeren over de mogelijke wachttijd en een afspraak maken voor inschrijving. Op aanvraag is het ook mogelijk om een proefles te doen.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Stichting Sociaal Cultureel en educatief Werk Mandelaplein

  Kom samen in Buurthuis Mandelaplein

  In het hart van Transvaal Bij Buurthuis Mandelaplein komen we samen in beweging. Het leeft…

 •  
  • Stichting MAR

  Ladies Night in het zwembad

  Zwemles en vrij zwemmen Zwemmen bij MAR is niet alleen heel goed voor je gezondheid…

 •  
  • Algemene Voorburgse Zwemvereniging (AVZV)

  Zwemmen is meer dan baantjes trekken!

  In zwembad Forum Kwadraat De Algemene Voorburgse ZwemVereniging (AVZV) heeft het doel om voor iedereen…

Laatst bekeken aanbiedingen