Direct naar content

Fitness 4-Daagse, Daag jezelf uit!

Als FeelGoodClub willen we, samen met jullie, mensen helpen met hun vitaliteit. FeelGoodClubs vormen een nieuw, landelijk dekkend, netwerk van op kwaliteit georiënteerde leefstijlcentra waarbij gezondheid, je goed voelen en genieten van het leven centraal staat. 

In de week van 19 t/m 24 september 2016 wordt Nederland uitgedaagd om, tijdens de Nationale Fitness4daagse, in beweging te komen voor het goede doel: de Hersenstichting.

Doordat de hersenen deze week centraal staan organiseren de ‘Edwin van der Sar Foundation’ samen met Fit!vak, de brancheorganisatie voor sport- en bewegingscentra, een inloopmiddag bij de Fit!vak Preventiecentra voor mensen met NAH.

Fit!vak Preventiecentrum Yuwa doet hier ook aan mee met een inloopmiddag op donderdag 22 september a.s. van 13:00 – 18:00 uur. Hierbij kunnen mensen met NAH op een gemoedelijke manier kennis maken met de daarvoor opgeleide instructeur en de werkwijze die wordt toegepast. Ook kan men gezellig iets drinken met ervaringsdeskundige yuwa leden. 

Inschrijven voor de NAH-inloopmiddag is niet nodig en aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Laat uw brein niet zitten en kijk wat beweging voor u kan betekenen!

Kijk voor meer info over bewegen met NAH op www.meet-me-at-the-gym.nl of www.edwinvandersarfoundation.nl.