Direct naar content

Zuinige koelkast actie

Wist u dat een oude koelkast heel veel stroom verbruikt? Is uw koelkast oud en aan vervanging toe? Dan is deze actie speciaal voor u!

Minder energie

Als u uw oude koelkast vervangt door een zuinigere betaalt de gemeente mee in de aanschaf. Door minder energiegebruik verdient een energiezuinige koelkast zich vanzelf terug. Schrijf u in en ontvang een cadeaukaart waarmee u in verschillende winkels 250 euro korting krijgt op een koelkast met het label C of hoger, een jaarlijks verbruik van minder dan 163 kwh per jaar en de oude koelkast wordt opgehaald.

Via https://denhaag.duurzame-cadeaukaart.nl of via 088-538 7077 kunt u zich inschrijven. U krijgt dan een cadeaukaart thuisgestuurd.

Met de BCC is een deal gesloten. Daar kunt u in de winkel een koelkast uitzoeken en direct korting krijgen.

Of nog mooier, gebruik maken van hun speciale aanbod van de Bosch KGE368WCP koelkast voor € 549 (= € 299 voor u) of de Whirlpool W9941DIXH voor € 739 (= € 489 voor u).


Bij andere winkels vraagt u eerst een offerte aan en stuurt deze naar Groupcard ter goedkeuring.

Regeling Ooievaarspas

De regeling loopt vanaf 1 oktober op het moment dat Ooievaarspashouders worden aangeschreven. Er zijn 1.000 cadeaukaarten. De regeling loopt tot hij op is maar eindigt in ieder geval op 31 juli 2022.

Wegens groot succes, is deze actie uitgebreid van 1.000 naar 1.500 koelkasten!