Direct naar content

Sport en spel voor 55-plussers

 • Speciaal voor Ouderen
 • 50% korting
sport begeleiding

Veilig en verantwoord sporten

Hebt u een hart- en vaatziekten en hebt u uw hartrevalidatie afgerond? Heeft u een andere lichamelijke aandoening zoals diabetes of COPD? Of bent u 55-plussers of heeft u weinig sportervaring? Kom bij Hart voor Sport.

Over Hart voor Sport

Hart voor Sport is een laagdrempelige club waar u onder professionele begeleiding van onze beweegcoaches kunt sporten in onze ruime sporthal. Ons doel is dat u door te sporten of te bewegen gezondheidsproblemen voorkomt. Dit moet leiden tot een betere kwaliteit van leven.

Hart voor Sport-deelnemers merken dat ze met plezier kunnen sporten. En er is na afloop de mogelijkheid om na te praten in het restaurant onder het genot van een kopje koffie.

Sport-beweegprogramma

Onze beweegcoaches bieden u een uitgebreid sport-beweegprogramma aan voor alle niveaus. In ons sport-beweegprogramma hebben wij aandacht voor conditie, kracht, balans en behendigheid.

Sport en spel

Of u kiest voor sport en spel. Na een uitgebreide warming-up en looptraining is het tijd voor tennis, handbal, badminton, hockey, lijnbal, volleybal, trefbal, ringwerpen, jeu de boules en nog veel meer. Wij bieden ook de mogelijkheid om een badmintontraining te volgen. Alle trainingen vinden in groepsverband plaats.

Veilig en verantwoord

Hart voor Sport is bijzonder lid van de Harteraad, onderdeel van de Hartstichting. Op de sportlocatie zijn een AED en een calamiteitenplan aanwezig.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Sportief Plus

  Valpreventiecursus ‘’Den Haag Blijft Staan’’

  Bent u weleens gevallen? Of bent u bang om te vallen? Dan zijn de valpreventie…

 •  
  • Senioren Instuif Overbosch (S.I.O)

  Senioren Instuif Overbosch 55+

  Graag willen wij u uitnodigen eens vrijblijvend een keertje mee te doen om de sfeer…

 •  
  • Sportief Plus

  Vitaliteitsdag Benoordenhout

  Benieuwd naar jouw huidige gezondheidssituatie? Of wil je meer weten over een gezond voedingspatroon? Kom…

Laatst bekeken aanbiedingen