Direct naar content

Bewegen met een beperking

 • Sporten overige
 • korting
sporten met beperking

Ook met een beperking zijn er nog heel veel mogelijkheden om toch in beweging te zijn. Bij de Ooievaarspas zijn verschillende verenigingen aangesloten die sporten aanbieden, aangepast aan uw mogelijkheden. Kijk ook eens op www.unieksporten.nl. Uniek Sporten helpt je bij het zoeken naar een sportaanbieder bij jou in de buurt. Vind je het moeilijk om een sport te kiezen of ben je bang dat je het niet kan? Heb je wellicht een hulpmiddel nodig om te kunnen bewegen? Lees dan snel verder!

Wat doet de mobilitheek?

De Mobilitheek helpt mensen met een fysieke beperking of chronische aandoening die (meer) willen gaan bewegen of sporten en hier een hulpmiddel voor nodig hebben. In Rijswijk en Den Haag is zo’n Mobilitheek. De beweegconsulent kijkt samen met jou welk hulpmiddel het meest geschikt is en zorgt dat je dit hulpmiddel ook kan testen. Kijk op www.mobilitheek.nl voor alle informatie of mail naar mobilitheekdenhaag@unieksporten.nl.

Wat biedt het Beweegloket als u wilt gaan sporten?

Het Beweegloket geeft gratis persoonlijk advies en helpt mensen met een auditieve, visuele, motorische, verstandelijke, psychosociale of chronische beperking. Ook mensen met veel overgewicht kunnen bij het Beweegloket terecht. Als u dat wilt, legt de specialist voor u contact met de sportvereniging of beweegactiviteit. Ook kan de specialist u koppelen aan een maatje dat de eerste paar keer met u meegaat. Bevalt het bewegen op deze manier? Mooi! Zo niet, dan zoekt u samen met de specialist verder naar een passende sport of beweegactiviteit.

Alle informatie leest u op Den Haag – Beweegloket Den Haag

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Mail dan naar beweegloketdenhaag@unieksporten.nl of bel naar 06-11 03 20 34. 

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Bureau Ooievaarspas

  De mooiste wandeling beleef je samen

  Omdat samen wandelen gezelliger is, verzorgt Stichting Gezond Natuur Wandelen op steeds meer plekken wekelijkse…

 •  
  • Spellenhuis

  Het Bordspellencafé – Leukste uitje van Den Haag

  In het Centrum van Den Haag ligt het gezellige en grote café van Het Spellenhuis….

 •  
  • OptiZijn

  50 plus gym

  Maandag avond om 19.00 uur sporten we ook weer binnen! In de Nutsschool Merkusstraat 19…

Laatst bekeken aanbiedingen