Direct naar content

Cursussen en meer!

 • Cursussen
 • 50% en/of 100% korting

Welke uitdaging ga jij aan?

De Volksuniversiteit Den Haag biedt iedereen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen op het gebied van talen, kunst & cultuur, mens & maatschappij, wetenschap en creativiteit. Voor muzieklessen kun je terecht bij Muziekschool Zuid57, onderdeel van de Volksuniversiteit Den Haag.

Cursussen, lezingen en workshops

Het cursusprogramma is er niet op gericht om diploma’s te behalen, maar om je vrije tijd op een leuke en zinvolle manier in te vullen. De Volksuniversiteit is er voor iedereen, ongeacht vooropleiding, leeftijd, religieuze, culturele of politieke achtergrond.

Laat je verrassen door ons brede aanbod van meer dan driehonderd cursussen, lezingen en workshops.

Muziekschool Zuid57

Volksuniversiteit Den Haag verzorgt ook muziekcursussen in cultureel centrum Zuid57 in de Zuidlarenstraat onder de naam Muziekschool Zuid57.

In onze gezellige kleine muziekschool is het fijn om heerlijk samen muziek te maken! Voor de kleinsten is er de muzikale ontdekkingsreis waarbij verschillende instrumenten een plek hebben.

Gitaar, piano, drums, djembé, ukelele of viool. Weet je al welk instrument je (beter) wilt leren spelen, schrijf je dan in voor een specifieke cursus. Eerst een gratis proefles mag ook. Je kunt privélessen volgen, duo lessen of groepslessen.

Gebruik maken van de aanbieding

Op een deel van het aanbod geldt een korting voor Ooievaarspashouders. Informeer ernaar bij ons secretariaat (info@volksuniversiteitdenhaag.nl). Op de muzieklessen in groepsverband krijg je 50% korting met de Ooievaarspas en kinderen zelfs tot 100%.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Bibliotheek Den Haag

  Kids workshop: Maak je eigen memorybox!

  Wat wil jij voor de toekomst bewaren? Ontdek het in deze HIP workshop!Het Haags Gemeentearchief…

 •  
  • Stichting Sterrenwacht Rijswijk

  Laat je verwonderen bij de sterrenwacht Rijswijk

  Op ruim 42 meter hoogte staat de sterrenwacht Rijswijk. Kom langs om met ons naar…

 •  
  • Bibliotheek Den Haag

  Kom kunst maken tijdens de wekelijks gratis workshops

  Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan kunst maken tijdens de…

Laatst bekeken aanbiedingen