Direct naar content

Cursussen en meer!

 • Cursussen
 • 50% en/of 100% korting

Welke uitdaging ga jij aan?

De Volksuniversiteit Den Haag biedt iedereen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen op het gebied van talen, kunst & cultuur, mens & maatschappij, wetenschap en creativiteit. Voor muzieklessen kun je terecht bij Muziekschool Zuid57, onderdeel van de Volksuniversiteit Den Haag.

Cursussen, lezingen en workshops

Het cursusprogramma is er niet op gericht om diploma’s te behalen, maar om je vrije tijd op een leuke en zinvolle manier in te vullen. De Volksuniversiteit is er voor iedereen, ongeacht vooropleiding, leeftijd, religieuze, culturele of politieke achtergrond.

Laat je verrassen door ons brede aanbod van meer dan driehonderd cursussen, lezingen en workshops.

Muziekschool Zuid57

Volksuniversiteit Den Haag verzorgt ook muziekcursussen in cultureel centrum Zuid57 in de Zuidlarenstraat onder de naam Muziekschool Zuid57.

In onze gezellige kleine muziekschool is het fijn om heerlijk samen muziek te maken! Voor de kleinsten is er de muzikale ontdekkingsreis waarbij verschillende instrumenten een plek hebben.

Gitaar, piano, drums, djembé, ukelele of viool. Weet je al welk instrument je (beter) wilt leren spelen, schrijf je dan in voor een specifieke cursus. Eerst een gratis proefles mag ook. Je kunt privélessen volgen, duo lessen of groepslessen.

Gebruik maken van de aanbieding

Op een deel van het aanbod geldt een korting voor Ooievaarspashouders. Informeer ernaar bij ons secretariaat (info@volksuniversiteitdenhaag.nl). Op de muzieklessen in groepsverband krijg je 50% korting met de Ooievaarspas en kinderen zelfs tot 100%.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Trias centrum voor de kunsten

  Kom deze zomervakantie langs bij Trias

  Musical Summerschool in Rijswijk Vier de zomer bij Trias! De leerlingen leren een aantal liedjes…

 •  
  • Trias centrum voor de kunsten

  Happy Dance in beweging

  Fit blijven door lichaamsbeweging is erg belangrijk. Blijf op een laagdrempelige manier in beweging met dans…

 •  
  • Stichting Muzee Scheveningen

  Magie in Muzee

  Rondom de tentoonstelling Karels Koffers – Magie in Muzee, worden er speciaal voor kinderen allerlei…

Laatst bekeken aanbiedingen