Direct naar content

De Uithof zet de sporter in je aan!

  • 50% korting

Kom naar het sport- en entertainmentcentrum van Den Haag

Breng een bezoek aan het grootste sportcentrum van Europa!
De Uithof in Den Haag is de ideale locatie voor een (mid)dagje uit. Elke leeftijd en elke groepsgrootte kan bij ons terecht. Kom via de Ooievaarspas zelf schaatsen, skiën of snowboarden. Probeer een van onze schaatslessen bij de staatsschool of neem ski- of snowboardlessen bij onze skischool. Bij De Uithof kan het allemaal!

Sneeuwbaan
In Den Haag gevestigd, op steenworp afstand van het strand van Kijkduin, kun je van de 211 meter lange piste af skiën of snowboarden. Met vier liften, twee sleep- en twee bandliften, zijn de wachtrijen kort en geniet je optimaal van de sneeuw. Voor beginners zijn er ski- en snowboardlessen te boeken, zodat je binnen no-time zelfstandig de piste af kunt. Kleding en materialen zijn uiteraard te huur.

Schaatsbaan

Schaatsen kun je op de semi-overdekte 400 meter lange ijsbaan van De Uithof, van begin oktober tot en met eind maart. Hier trainen professionele teams als voorbereiding op toernooien en schaatsen zowel beginners als gevorderden hun rondjes. Op het middenterrein van de ijsbaan ligt de funrink die je gemakkelijk via de loopbrug kan bereiken. In de funrink hoef je geen rekening te houden met de verplichte rijrichting. Let op: de funrink is alleen toegankelijk als deze niet is afgehuurd. 

Bereikbaarheid
De Uithof is met de auto goed bereikbaar. Vanaf de A4 neem je de afslag Den Haag-Zuid (afslag 12). Daarna volg je richting Wateringen. Op de Lozerlaan kom je vanzelf de borden tegen, die je naar De Uithof leiden. Ook vanaf de A13 en de A12 volg je de A4, afslag 12 en kom je de borden tegen. Met het openbaar vervoer kan je ook gemakkelijk De Uithof bereiken. Vanaf Den Haag Centraal Station is De Uithof bereikbaar met RandstadRail 4 en buslijn 35 & 36. Je stapt dan uit bij halte De Uithof.

Er worden verschillende openingstijden gehanteerd voor de schaatsbaan en de sneeuwbaan. Kijk voor alle actuele openingstijden op https://www.deuithof.nl/over-ons/openingstijden/

Youtubelink:
https://www.youtube.com/watch?v=lCrl-LJdeUY&feature=youtu.be

Laatst bekeken aanbiedingen