Direct naar content

Extra korting op uw dagelijkse maaltijd

 • Maaltijden
 • korting

Als u in het bezit bent van een Ooievaarspas, profiteert u tijdelijk van een extra korting. Vers Aan Tafel biedt u tussen 1 april en 31 mei 2024 tijdelijk alle maaltijden aan voor € 6,25 per stuk. Daarbovenop krijgt u, als Ooievaarspashouder, nog eens € 2,20 korting per maaltijd. U betaalt dus maar € 4,05 per maaltijd.

Over Vers Aan Tafel en de vriesverse maaltijden

Lekker, gezond en gevarieerd eten is belangrijk voor iedereen. Soms heeft u niet de tijd, de mogelijkheid of de zin om zelf een heerlijke en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten. Dat begrijpen wij en daarom laten wij u graag kennismaken met de ambachtelijke maaltijden van Vers Aan Tafel Maaltijdservice.

Al meer dan 20 jaar bereiden de chef-koks van Vers Aan Tafel op ambachtelijke wijze de heerlijkste maaltijden. Zoals thuis, maar dan in iets grotere pannen. Bij Vers Aan Tafel wordt gekookt met natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Door de maaltijden snel in te vriezen blijven de maaltijden langer vers en worden smaak en voedingswaarden optimaal bewaard. En dat proeft u. Met meer dan 170 verschillende gerechten op de menukaart is er zoveel variatie en keuze, dat er altijd wel iets bij zit wat u lekker vindt!

Gebruik maken van de aanbieding

U bestelt uiterlijk twee werkdagen voor uw persoonlijke bezorgdag uw maaltijden bij Vers aan Tafel. U dient minimaal 6 maaltijden per keer te bestellen, die gratis door de eigen bezorgers van Vers aan Tafel wekelijks worden bezorgd. Bestel uw maaltijden telefonisch via (085) 401 64 44 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur). Vergeet niet aan te geven dat u in het bezit bent van een Ooievaarspas om de korting te krijgen.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Vers aan tafel

  Korting op uw dagelijkse maaltijd aan huis

  Van Vers aan Tafel Woont u in Den Haag en hebt u een AOW-gerechtigde leeftijd,…

 •  
  • De Maaltijdexpress

  Korting op de dagelijkse maaltijd aan huis

  Van De Maaltijdexpress Met een geldige Ooievaarspas kunnen inwoners van Den Haag met de AOW-gerechtigde…

 •  
  • Saffier

  Korting op de dagelijkse warme maaltijd en activiteiten

  Een warm welkom bij Saffier! U geniet bij de restaurants van Saffier van een dagelijks…

Laatst bekeken aanbiedingen