Direct naar content

GA MEE OP AVONTUUR! Beleef het bij Scouting Scheveningen

 • Scouting
 • 50% en/of 100% korting

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Heb jij zin om te survivallen, je grenzen te verleggen of misschien zelfs wel een expeditie naar het buitenland te maken? Of vind je het gewoon super leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten te spelen? Dan is Scouting echt wat voor jou! Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij Scouting.

Samen, outdoor en uitdaging

Scouting Sint Jorisgroep 5 is de gezelligste Scoutinggroep in Scheveningen vlakbij het bos, de duinen en het strand. Ideaal om het Scoutingspel buiten te spelen. Spelend leren staat bij ons centraal. Dat doen we onder het motto ‘samen, outdoor en uitdaging’. Door middel van sport, spel en techniek ervaart iedereen wat vriendschap is en helpt iedereen elkaar. Buiten spelen, spanning, avontuur en met je vrienden zijn.

Avontuur en vriendschap

Bij Scouting hebben we veel plezier en leren ze voor zichzelf te zorgen, samen te werken en later leiding te geven. Een afwisselend activiteitenaanbod maakt ontwikkeling op verschillende manieren mogelijk. Het geeft ruimte voor individuele belangstellingen. Wekelijks bieden we voor kinderen en jongeren vanaf 5 jaar een actief programma.

Kom je meedoen?

Je kunt drie keer vrijblijvend komen kijken. Ontdek hoe gaaf en uitdagend Scouting is! Zien we je dit weekend? Meldt je aan via info@sintjorisgroep5.nl

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Scouting Zeeverkennersgroep Macdonald

  Te land en ter zee

  Voor jongens en meisjes van 7 tot 18 jaar De Macdonaldgroep bestaat sinds 1926 en…

 •  
  • Scouting Satoko Kitahara

  Scouting for girls

  Voor meiden die van uitdaging houden! Vuur maken, spoorzoeken, kanoën en knopen leggen… Vooral iets…

 •  
  • Scouting Rustenburg

  Van bever tot scout

  Scouting is actief en uitdagend Hutten bouwen, sporten, spelen, knutselen, toneelspelen, koken, pionieren, kamperen of…

Laatst bekeken aanbiedingen