Direct naar content

Geniet mee tijdens de Haagse Sportzomer

 • Sporten overige
 • Tijdelijk
 • Gratis

De Haagse Sportzomer komt eraan! Een zomer vol met grote sportevenementen: de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes en het EK Beachvolleybal op het strand van Scheveningen. Evenementen om sport te beleven, te bekijken, geïnspireerd te raken door Haagse topsporters en natuurlijk ook om zelf mee te doen.

Lekker sporten
Door een sport te zien en te proberen krijg je energie om zelf te gaan bewegen, ook als je minder sportief bent. Probeer tijdens de TeamNL Sport Experience gratis sporten waaronder hockey, streetsport, basketbal, volleybal, tennis, vechtsporten, handboogschieten en handbal. Ook is er een gele Tour de France Femmes zone met allerlei leuke fietsactiviteiten. Hier kun je BMX’en, een virtueel parcours afleggen met de racefiets, een spandoek maken en meer! Op iedere locatie zijn verschillende sporten uit te proberen. Iedereen is welkom en meedoen kost niets!

Win een jaar gratis sporten
Bij de stand van de Ooievaarspas kun je meteen informeren of je met je pas voordelig lid kan worden van een sportclub. Kom langs met je Ooievaarspas en maak iedere dag kans op een jaar lang gratis sporten!

Kijk in het schema wanneer TeamNL Sport Experience in de buurt is of kom naar het sportstrand van Scheveningen waar je van alles kan doen en de sporters in Parijs kan volgen. Kom samen met ons de sport kijken, doen en beleven! Voor meer informatie over de Haagse Sportzomer zie:
denhaag.nl/sportzomer

Gebruik maken van de aanbieding

Alle dagen zijn gratis.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Bureau Ooievaarspas

  Clinic rugby op Scheveningen

  Leren rugbyen van een van de beste spelers van Nederland? Dat kan tijdens North Sea…

 •  
  • LV Gymnastics

  Freerunnen bij LV Gymnastics

  Als Freerunner ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Freerunnen is geen…

 •  

  Fietsfestival in het Zuiderpark

  Maandag 12 augustus wordt het Zuiderpark van 12.00 – 17.00 uur omgetoverd tot een groot…

Laatst bekeken aanbiedingen