Direct naar content

Iedereen kan Boksen! Jij ook

 • Sporten overige
 • 50% en/of 100% korting
boxgroep

Boksen, MMA, bokszaktraining en crossfit

Bettah Boxing Gym (BBG) is een kleine boksclub in het hart van de Haagse Schilderswijk waar iedereen welkom is. Wij zijn makkelijk te bereiken en voor iedereen toegankelijk.

Op jouw manier en tempo

Of je nou jong, oud, groot of klein bent, je kan bij ons terecht. Je kunt op je eigen manier en tempo trainen, in groepsverband of privé. BBG maakt dat mogelijk. Een van onze doelstellingen is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het boksen.

Trainen in een huiselijke omgeving

Wil je lekker trainen en goed zweten in een huiselijke omgeving dan ben je bij BBG aan het goede adres. BBG is waar respect voor elkaar op de eerste plaats komt!

Bij BBG worden de lessen Boksen, Bokszaktraining en Crossfit gegeven. Met deze lessen zorgen wij ervoor dat jij op een verantwoorde manier jouw sportieve grens verlegt, verbetert en uitdaagt! Bij BBG ben je op een leuke manier bezig met jouw gezondheid. Maar let op, zodra je de smaak te pakken hebt wil je niets anders meer!

Bij ons wordt op een recreatieve manier met elkaar gebokst. Respect, discipline en doorzettingsvermogen staan bij ons hoog in het vandaal. Wij gaan graag tot het uiterste zodat jij jezelf blijft uitdagen om de beste versie van jezelf te worden.

Ook bieden we lessen aan voor alleen dames. Neem hiervoor contact op met onze club.

Ooievaarspas

Met je Ooievaarspas kun je met korting deelnemen aan de lessen. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op onze website en neem contact met ons op.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Bureau Ooievaarspas

  De mooiste wandeling beleef je samen

  Omdat samen wandelen gezelliger is, verzorgt Stichting Gezond Natuur Wandelen op steeds meer plekken wekelijkse…

 •  
  • Spellenhuis

  Het Bordspellencafé – Leukste uitje van Den Haag

  In het Centrum van Den Haag ligt het gezellige en grote café van Het Spellenhuis….

 •  
  • OptiZijn

  50 plus gym

  Maandag avond om 19.00 uur sporten we ook weer binnen! In de Nutsschool Merkusstraat 19…

Laatst bekeken aanbiedingen