Direct naar content

Je eerste rol

 • Theater & Uitgaan
 • Toneel
 • 50% en/of 100% korting

Theaterschool Rabarber

Vind jij het leuk om met theater bezig te zijn? Dan is Rabarber iets voor jou!

Wij maken theater

Rabarber is al 35 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar, elke dag van de week, een passend programma. We hebben basisklassen voor beginnende kinderen en opleidingsklassen, musicalklassen en productieklassen voor tieners. Ook hebben we (voor)opleidingen voor jongeren en jongvolwassenen die van theater hun beroep willen maken.

Professionele docenten

Alle lessen worden gegeven door bevoegde theaterdocenten en/of theatermakers die zijn afgestudeerd aan een toneelschool, dansacademie of conservatorium.

Bekende Nederlanders

Veel oud-leerlingen van Rabarber hebben in de theater-, film- en televisiewereld hun weg gevonden. Zij zijn bij Rabarber begonnen: Barry Atsma, Eva Duijvestein, Gijs Naber, Frank Evenblij, Aus Greidanus jr., Fedja van Huêt, Lotje van Lunteren, Jessica Mendels, Bas Muijs, Georgina Verbaan, John Williams, Hannah van Lunteren, Ewout Genemans, Kay Greidanus, Patrick Martens, Eva Jinek, Jelle de Jong, Michiel Blankwaard, Bo Maerten, Mischa Kiek, Cheryl Moenen, Clemens Levert, Michiel de Zeeuw, Tom van Kalmthout, Carolien Spoor, Isis Cabolet, Ruta van Hoof en nog heel veel anderen….

Kom langs!

Heb jij zin om ook iets met theater te doen, aarzel dan niet en geef je op voor een van de lesklassen of de eerstkomende proeflesdag!

Gebruik maken van de aanbieding

U kunt gebruik maken van de aanbieding door het nummer van de Ooievaarspas in te vullen op het inschrijfformulier. Daarna krijgt u van ons bericht over het inscannen van de Ooievaarspas bij ons op locatie.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  

  Haags Turks Festival

  Grootste Turks Festival van Europa, 21 t/m 23 juni 2024 3 dagen lang genieten van…

 •  
  • Huis van Vervoering

  De Zomerschool voor 55+’ers van Huis van Vervoering

  Traditiegetrouw vindt elk jaar in juni/juli onze Zomerschool plaats. Aan de achterkant van de oude…

 •  
  • Huis van Vervoering

  Speel mee in de nieuwe voorstelling ‘Rimpels en Vlinders’

  Elke twee jaar maakt Huis van Vervoering een grote theaterproductie, de Huisvoorstelling. Deze voorstelling heeft…

Laatst bekeken aanbiedingen