Direct naar content

Je eerste rol

 • Theater & Uitgaan
 • Toneel
 • 50% en/of 100% korting

Vind jij het leuk om met theater bezig te zijn? Dan is Rabarber iets voor jou! Vanaf 6 jaar.

Rabarber is al 30 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week, een passend programma. Van basisklassen voor beginnende kinderen en opleidings-, musical- en productieklassen voor tieners  tot (voor)opleidingen voor jongeren en jongvolwassenen die van theater hun beroep willen maken. Daarnaast biedt Rabarber de 18plus/verdiepingsklas,  de 30plus klas (voor ouders van leerlingen), de English Drama Classes (voor onze Engelstaligen) en camera acteren.

Alle lessen worden gegeven door bevoegde theaterdocenten en/of -makers, afgestudeerd aan een toneelschool, dansacademie of conservatorium.

Veel oud-leerlingen van Rabarber hebben in de theater-, film- en televisiewereld hun weg gevonden. Zo zijn bij Rabarber begonnen: Barry Atsma, Eva Duijvestein, Gijs Naber, Frank Evenblij, Aus Greidanus jr., Fedja van Huêt, Lotje van Lunteren, Jessica Mendels, Bas Muijs, Georgina Verbaan, John Williams, Hannah van Lunteren, Ewout Genemans, Kay Greidanus, Patrick Martens, Eva Jinek, Jelle de Jong, Michiel Blankwaard, Bo Maerten, Mischa Kiek, Cheryl Moenen, Clemens Levert, Michiel de Zeeuw,  Tom van Kalmthout, Carolien Spoor, Isis Cabolet, Ruta van Hoof en nog heel veel anderen….

Volg je les bij Rabarber, dan ontvang je een speciale pas waarmee je korting krijgt in de foyer, op de Rabarber voorstellingen, maar ook op andere voorstellingen in Haagse theaters.

Elke vakantie speelt Rabarber een leuke familievoorstelling, waar jij met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes naar toe kan komen. Ook worden er in schoolvakanties bijzondere theaterworkshops gegeven.

Heb je een Ooievaarspas? Dan kan je voor heel weinig geld en soms zelfs gratis lessen volgen.Bij Rabarber is het altijd gezellig en maak je vrienden voor het leven.

Heb jij zin om ook iets met theater te doen, aarzel dan niet en geef je op voor een van de lesklassen of de eerstkomende proeflesdag. Klik snel op de roze button of mail voor meer informatie.

 

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Stichting het Nationale Theater

  Theaterwerkplaats voor kids

  Vertel je tori Ben jij een maker? Doe dan mee aan deze theaterwerkplaats in de…

 •  
  • Theater De Vaillant

  Doe het zelf theater

  Zelf je kunsten presenteren, een tentoonstelling of een feest organiseren of een concert geven? Het…

 •  
  • Zuiderparktheater

  Zuiderparktheater

  Het Zuiderparktheater, het enige openluchttheater van de regio, is hét zomertheater van Den Haag. Het…

Laatst bekeken aanbiedingen