Direct naar content

Je eerste rol

 • Theater & Uitgaan
 • Toneel
 • 50% en/of 100% korting

Theaterschool Rabarber

Vind jij het leuk om met theater bezig te zijn? Dan is Rabarber iets voor jou!

Wij maken theater

Rabarber is al 35 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar, elke dag van de week, een passend programma. We hebben basisklassen voor beginnende kinderen en opleidingsklassen, musicalklassen en productieklassen voor tieners. Ook hebben we (voor)opleidingen voor jongeren en jongvolwassenen die van theater hun beroep willen maken.

Professionele docenten

Alle lessen worden gegeven door bevoegde theaterdocenten en/of theatermakers die zijn afgestudeerd aan een toneelschool, dansacademie of conservatorium.

Bekende Nederlanders

Veel oud-leerlingen van Rabarber hebben in de theater-, film- en televisiewereld hun weg gevonden. Zij zijn bij Rabarber begonnen: Barry Atsma, Eva Duijvestein, Gijs Naber, Frank Evenblij, Aus Greidanus jr., Fedja van Huêt, Lotje van Lunteren, Jessica Mendels, Bas Muijs, Georgina Verbaan, John Williams, Hannah van Lunteren, Ewout Genemans, Kay Greidanus, Patrick Martens, Eva Jinek, Jelle de Jong, Michiel Blankwaard, Bo Maerten, Mischa Kiek, Cheryl Moenen, Clemens Levert, Michiel de Zeeuw, Tom van Kalmthout, Carolien Spoor, Isis Cabolet, Ruta van Hoof en nog heel veel anderen….

Kom langs!

Heb jij zin om ook iets met theater te doen, aarzel dan niet en geef je op voor een van de lesklassen of de eerstkomende proeflesdag!

Gebruik maken van de aanbieding

U kunt gebruik maken van de aanbieding door het nummer van de Ooievaarspas in te vullen op het inschrijfformulier. Daarna krijgt u van ons bericht over het inscannen van de Ooievaarspas bij ons op locatie.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Diana Meijer Dance & Showbizz Academy

  Super Coole X-Mas Show

  Op zondag 18 december 2022 verzorgt Diana Meijer ShowBizz Academy de“Super Coole X-Mas Show!” in…

 •  
  • Stichting Sterrenwacht Rijswijk

  Laat je verwonderen bij de sterrenwacht Rijswijk

  Op ruim 42 meter hoogte staat de sterrenwacht Rijswijk. Kom langs om met ons naar…

 •  
  • RABARBER de theaterschool van Den Haag

  Hoor de wind waait

  Een avontuurlijk Sinterklaasverhaal met een groen randje. Ook dit jaar komen de pieten weer langs…

Laatst bekeken aanbiedingen