Direct naar content

Milan Summer Festival

 • Theater & Uitgaan
 • Tijdelijk
 • 50% korting

Het grootste Hindoestaanse openlucht festival van Europa. Kom op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 naar het Milan Summer Festival in het Zuiderpark in Den Haag. Het gezelligste openluchtfestival met vele diverse activiteiten voor jong en oud.

Wat is er te beleven?
Op het Milan Summer Festival kunt u het gehele weekend genieten van twee stages met een divers podiumprogramma met bandjes, brassbands, tazza, dj’s, en dansacts. Een van de headliners is DJ Freddy Moreira!

Naast het bruisend programma is er ook veel te beleven op het terrein. Het festival is voorzien van vele foodstands, verfrissende drankjes, exotische
groenten en fruit, fashion en andere snuisterijen. Uiteraard mag het traditionele (inter)nationale kook contest niet ontbreken. Wil jij vóór het lekkere eten nog even de armen en benen strekken? Doe dan gezellig mee met de Milanloop.

Ook de kinderen kunnen zich prima vermaken bij de kermisattracties en kunnen op de foto met hun favoriete mascotte. Op zondag sluiten we af met een spetterende vuurwerkshow. Al met al genoeg vermaak voor een gezellig dagje uit met het hele gezin!

Check onze website en social media voor meer informatie. Kom, geniet en ontmoet je vrienden en familie op het Milan Summer Festival!

Gebruik maken van de aanbieding

Je kunt met je Ooievaarspas een kaart online kopen via onze website

Misschien vind je dit ook leuk

 •  

  Haags Turks Festival

  Grootste Turks Festival van Europa, 21 t/m 23 juni 2024 3 dagen lang genieten van…

 •  
  • Huis van Vervoering

  De Zomerschool voor 55+’ers van Huis van Vervoering

  Traditiegetrouw vindt elk jaar in juni/juli onze Zomerschool plaats. Aan de achterkant van de oude…

 •  
  • Huis van Vervoering

  Speel mee in de nieuwe voorstelling ‘Rimpels en Vlinders’

  Elke twee jaar maakt Huis van Vervoering een grote theaterproductie, de Huisvoorstelling. Deze voorstelling heeft…

Laatst bekeken aanbiedingen