Direct naar content

Muzieklessen in Den Haag

 • Muziek
 • 50% en/of 100% korting
muziekcentrum1001nachten

Heb jij altijd al een muziekinstrument willen bespelen of wil je graag uitproberen welk instrument het beste bij jou past? Dit is je kans! Muziekcentrum 1001 Nachten biedt op 3 verschillende locaties in Den Haag muzieklessen in viool en piano. De muzieklessen die in groepsverband worden gedoceerd zijn heel laagdrempelig. Plezier en het ontdekken van jouw muzikale talenten staat voorop. In combinatie met concerten en uitvoeringen in de verschillende wijken en het jaarlijks terugkerend Festival 1001 Nachten is dé perfecte combinatie om jouw muzikale talenten naar het volgende niveau te brengen.

Meld je snel aan voor een proefles en wie weet, sta jij op te treden met bekende rappers en muzikanten op het Festival 1001 Nachten. Je kan je aanmelden door te mailen naar: hallo@muziekcentrum1001nachten.com

Leslocatie: Bibliotheek Schilderswijk
Adres: Koningstraat 439, 2515 JL Den Haag
Lesdag: woensdag

Leslocatie: Kindcentrum Bamboe
Adres: Bentelostraat 53, 2545 RB Den Haag
Lesdag: zaterdag

Leslocatie: Buurtcentrum Octopus
Adres: Delftselaan 12, 2512 RE Den Haag
Lesdag: zondag

Gebruik maken van de aanbieding

Als je in het bezit bent van een Ooievaarspas en je tussen de 4 en 18 jaar oud bent worden de lessen voor je door de Ooievaarspas vergoed. Je kan dan gebruik maken van de Kinderen Doen Mee regeling waardoor de lessen 100% worden vergoed.

Let wel goed op dat je maar voor 1 enkele culturele activiteit per jaar een 100% vergoeding kan gebruiken. Als je al een culturele activiteit volgt zoals bijvoorbeeld theater, dans of kunstles de tweede activiteit maar voor 50% wordt vergoed.

Zodra je je eerste proefles hebt gehad en je hebt een fijne klik met de groep, docent en instrument scan je je Ooievaarspas om gebruik te maken van de vergoeding. De Ooievaarspas moet je gedurende de lessen ieder kwartaal scannen. Neem daarom je pas iedere week mee naar de les.

Als je recht blijkt te hebben op enkel een 50% vergoeding kan de overige 50% worden betaald door middel van een automatische incasso.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Zuiderparktheater

  Nieuw festival Young Talent in the Park.

  Zie het Haagse muzikale talent van de toekomst schitteren! Wist je dat Spike van Di-rect…

 •  
  • Theater Dakota

  Beleef het in het theater deze zomer

  Dans, zing en feest met ons mee in juni en juli. Er is genoeg te…

 •  
  • Zuiderparktheater

  Zomerse klanken in het Zuiderpark door het Residentie Orkest

  In de open lucht ontmoeten zonneschijn en zomerse klanken elkaar. Het Zuiderpark zomerconcert verbindt jong…

Laatst bekeken aanbiedingen