Direct naar content

Op zomerkamp met YMCA

 • Tijdelijk
 • Gratis

Op zaterdag 20 juli vertrekken we met een bus vol enthousiaste kinderen richting Apeldoorn, waar Ymca Schilderskwartier in het mooie Koninklijk park het Loo een kampeerplek heeft. Dit is heel bijzonder, want wij zijn de enige vereniging in Nederland die hun kamp op koninklijke gronden mag opzetten! Het park bestaat uit een prachtig bosgebied, waar wij onze tijd zullen doorbrengen met het spelen van allerlei toffe spellen, zoals douane, een dropping, levend Stratego, het inkoopspel, levend Cluedo en nog veel meer!! 

We eten gezellig met z’n allen in de grote tent en slapen doe je met al je vriendinnen en vrienden in een tent voor ongeveer 4 personen – je eigen slaapfeestje dus! 

Verder hebben we hele mooie douche en wc gebouwtjes opgezet, dus je bent echt van alle gemakken voorzien! Ook staat er een schommel, volleybalnet en tafeltennistafel op het terrein. 

Voor wie liever af en toe ook een Donald Duck leest, niet getreurd! Daar is zeker ook tijd voor 🙂 elke dag hebben we een rustuurtje waar je lekker rustig een spelletje mag doen of mag lezen en als je geluk hebt is de snoepkantine open! 

Voor kinderen van 7 t/m 13 jaar uit (de directe omgeving van) Den Haag

Kosten: 175 euro. Heeft je kind een Ooievaarspas? Geef dit dan aan bij het inschrijfformulier, dan neemt de organisatie deze kosten voor rekening en betaal je als pashouder zelf niets.

Gebruik maken van de aanbieding

Schrijf je in via onze website, vergeet niet aan te geven of je een Ooievaarspas hebt.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  

  Haags Turks Festival

  Grootste Turks Festival van Europa, 21 t/m 23 juni 2024 3 dagen lang genieten van…

 •  
  • Haags Kunstatelier

  KunstDagen in de Zomervakantie

  Ben je ook zo dol op coole dingen uitvinden en maken?!Kom dan naar onze KunstDagen….

 •  
  • Huis van Vervoering

  De Zomerschool voor 55+’ers van Huis van Vervoering

  Traditiegetrouw vindt elk jaar in juni/juli onze Zomerschool plaats. Aan de achterkant van de oude…

Laatst bekeken aanbiedingen