Direct naar content

Roeien is voor iedereen, van recreant tot fanatiekeling

 • Sporten overige
 • 50% en/of 100% korting

Hoe ga jij graag te water?

Ga je het liefst in ploegverband het water op, in een-twee, een-vier of een-acht? Gestuurd of ongestuurd? Of ga je liever roeien in een eenpersoonsboot, de skiff? Ben je meer prestatief of recreatief ingesteld? Houd je van korte afstanden of wil je marathons roeien? Er is voor ieder wat wils. Het enige wat je nodig hebt, is een zwemdiploma.

Roeivereniging De Laak

Of je nu 10 of 80 jaar bent, iedereen is welkom bij onze roeivereniging in Den Haag. De vereniging is opgericht in 1911 en ligt al bijna honderd jaar in de Binckhorst aan de Trekvliet. We hebben momenteel ongeveer 500 leden. Met een veelzijdige vloot van ruim 80 boten kun je alleen of in een team de wateren verkennen en zo de wereld van een andere kant bekijken.

Het heel jaar door

Zelfs in de wintermaanden gaat, onder goede weersomstandigheden, het roeien gewoon door. En als het weer niet meezit, dan heeft het clubhuis een krachthonk (met onder andere ergometers) waar je je conditie op peil kan houden. Met vele activiteiten zoals trainingen, cursussen, wedstrijden, marathons en toertochten kun je zowel als beginnende en als ervaren roeier bij De Laak terecht, van recreant tot fanatiekeling. Nieuwe leden zijn altijd welkom!

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Bureau Ooievaarspas

  Clinic rugby op Scheveningen

  Leren rugbyen van een van de beste spelers van Nederland? Dat kan tijdens North Sea…

 •  
  • LV Gymnastics

  Freerunnen bij LV Gymnastics

  Als Freerunner ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Freerunnen is geen…

 •  

  Fietsfestival in het Zuiderpark

  Maandag 12 augustus wordt het Zuiderpark van 12.00 – 17.00 uur omgetoverd tot een groot…

Laatst bekeken aanbiedingen