Direct naar content

Taekwondo is meer dan trappen en stoten

 • Zelfverdediging
 • 50% en/of 100% korting

“De weg van de voet en de vuist”

Taekwondo is van oorsprong een Koreaanse martiaal art (gevechtskunst), waarbij zowel met hand- als voettechnieken gewerkt wordt. Al duizenden jaren wordt gevechtskunst gebruikt voor zoveel meer dan alleen zelfverdediging. Het helpt kinderen met discipline en focus, en het verbetert mentale en fysiek gezondheid.

Voor kinderen vanaf 4 jaar

Wij bieden kinderen lessen aan op hun eigen niveau. We splitsen de kinderen op in leeftijdsspecifieke groepen. Op deze manier krijgt een kind de aandacht die het nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Teakwondo draagt bij aan de concentratie op school, het zelfvertrouwen en respect voor anderen. Elke les trainen de kinderen hun conditie op een leuke manier. Taekwondo houdt hen gezond en sterk, en ontwikkelt hun evenwicht, coördinatie en kracht.

Voor volwassenen

Ook voor volwassenen hebben we diverse trainingsmogelijkheden. Naast de groepslessen voor junioren en senioren geven we vrouwentrainingen en privélessen. Bij traditioneel taekwondo vind je in deze lessen ook invloeden van andere stijlen terug. Er wordt continu gewerkt aan het verleggen van grenzen door zelfverdediging, sparren en traditionele training.  Zo word je uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen.

Trainers

Bij Taekwondo Vereniging Black Dragon worden de lessen gegeven door een Rijksgediplomeerd taekwondo hooftrainer en een gecertificeerd internationaal coach. Kom gerust langs en volg een gratis proefles!

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Merpati Putih Nederland

  Vechtsport voor gezondheid en vitaliteit!

  Bij Merpati Putih Nederland beoefenen we de traditionele vechtkunst Pencak Silat in een modern jasje!…

 •  
  • Total Training Center

  Kickboksen en taekwondo vanaf 4 jaar!

  Total Training Center is al jaren een begrip in Loosduinen en omstreken. We staan bekend…

 •  
  • Yuwa Leefstijlclub

  Het sportcentrum van jeugd tot 80 jaar!

  Yuwa Yuwa Leefstijlclub bestaat sinds maart 2017 al 65 jaar! Ooit gestart als Judo school,…

Laatst bekeken aanbiedingen