Direct naar content

Theatergroep SPOT: Jekyll & Hyde – De Musical – 8+

  • 50% korting
jekyll en hyde

Londen, 1888. Een welvarende miljoenenstad met een rijke elite, maar ook sloppenwijken overladen met armen. Ondanks hun verschillende posities in de maatschappij huist in elk van hen zowel het goede als het kwade. Dr. Henry Jekyll is gedreven de mensheid te verheffen door het kwade uit te roeien. De elite verwerpt echter zijn ideeën en bestempelt ze als onethisch. Hij neemt daarom een drastisch besluit, met desastreuze gevolgen voor zijn omgeving, zijn verloofde en hemzelf.

Theatergroep SPOT speelt dit jaar de musical Jekyll & Hyde. Dit horrordrama is gebaseerd op het boek The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde van Robert Louis Stevenson. Het AT van de musicalproductie bestaat uit Ino Mijland (regisseur), Richard FitzHugh (vocal coach en muzikaal leider) en Eugene Jans (choreograaf). Geniet van deze show onder begeleiding van een live orkest op 12, 13, 14 mei 2023 in het openluchttheater Zuiderpark.

Tickets
Jekyll & Hyde is te zien op 12, 13 en 14 mei in Openluchttheater Zuiderpark in Den Haag.
Kaarten zijn verkrijgbaar via Openluchttheater Zuiderpark en kosten €24,50 per stuk, exclusief servicekosten.

Speeldata en tijden
12 mei – 20.00 uur
13 mei – 14.00 uur
13 mei – 20.00 uur
14 mei – 14.00 uur

jekyll en hyde

Gebruik maken van de aanbieding

Jekyll & Hyde is te zien op 12, 13 en 14 mei in Openluchttheater Zuiderpark in Den Haag.
Kaarten zijn verkrijgbaar via Openluchttheater Zuiderpark en kosten €24,50 per stuk, exclusief servicekosten. Om gebruik te maken van de Ooievaarspas kunt u bij tickets de optie Toegang Ooievaarspas aanklikken voor €12,75

Laatst bekeken aanbiedingen