Direct naar content

Audiotour Johannes Vermeer

 • Cursussen
 • 50% korting

Wandelen door het Delft van Johannes Vermeer met een audiotour

Wist je dat de schilder van Het meisje met de parel een geboren en getogen Delftenaar is? En dat hij daar na een kort en talentvol leven op 43-jarige leeftijd ook overleed?

Leer over Vermeer

Met de audiotour-stadswandeling over Vermeer in Delft wandel je met audiotourgids Debby Scholten ‘in je oor’ langs dé Vermeerlocaties. En dat zijn ook nog eens de pareltjes van oud-Delft, bijvoorbeeld de Beestenmarkt en het Prinsenhof. Debby blaast speels Vermeer én Delft nieuw leven in.

Schilderijen

Tijdens de tour komen ook alle schilderijen van Vermeer langs op je beeldscherm. Hoeveel dat er zijn, of Vermeer zichzelf wel eens heeft geschilderd, wie de vrouwen zijn op zijn schilderijen, waar het Straatje van Vermeer in Delft is… dat en meer hoor en zie je in de audiotour. Wandel mee!

Route

We starten en eindigen op de Markt. Hoe lang de wandeling duurt bepaal je zelf – zonder pauzes duurt de wandeling iets minder dan een uur. Maar ik zou zeggen: neem lekker de tijd voor een kopje koffie of een broodje, maak foto’s, geniet even op een bankje van de mooie omgeving. Een hele fijne tijd en een bijzondere Vermeer-beleving gewenst in Delft!

Eigen telefoon

Je wandelt de audiotour via inloggen op een website via je eigen mobiele telefoon. Neem zelf dus oortjes of een koptelefoon mee.

Misschien vind je dit ook leuk

 •  
  • Trias centrum voor de kunsten

  Kom deze zomervakantie langs bij Trias

  Musical Summerschool in Rijswijk Vier de zomer bij Trias! De leerlingen leren een aantal liedjes…

 •  
  • Trias centrum voor de kunsten

  Happy Dance in beweging

  Fit blijven door lichaamsbeweging is erg belangrijk. Blijf op een laagdrempelige manier in beweging met dans…

 •  
  • Stichting Muzee Scheveningen

  Magie in Muzee

  Rondom de tentoonstelling Karels Koffers – Magie in Muzee, worden er speciaal voor kinderen allerlei…

Laatst bekeken aanbiedingen