Direct naar content

Lockdown: update

Naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december 2021 gaat Nederland weer in een ‘ total lockdown’. Helaas is dit nodig om de toenemende besmettingen tegen te gaan.

Dit betekent dat u tot (naar vermoeden 14 januari 2022) geen gebruik kan maken van uw Ooievaarspas voor een activiteit bij een van onze aanbieders.

Bureau Ooievaarspas en haar aanbieders willen u verzoeken om zich aan de maatregelen van de RIVM te houden.

Blijf in beweging!

Voor iedereen is het belangrijk in beweging te blijven! Ga wandelen of fietsen, alleen of met een maatje.

Hulp inwoners gemeente Den Haag

‘Kan iemand me helpen met boodschappen doen als ik thuis moet blijven?

Met deze – en andere – vragen kunnen kwetsbare bewoners die door corona in de knel komen terecht bij de gemeente Den Haag via het telefoonnummer: (070) 205 30 03.

Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 16.00 uur. Dus heeft u vragen of heeft u behoefte aan een goed gesprek? Neem dan contact op.

Meest gestelde vragen

De gemeente krijgt allerlei vragen over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Op deze pagina beantwoordt de gemeente de meest gestelde vragen.

Hulp inwoners gemeente Leidschendam-Voorburg

Voor hulp kunt u contact opnemen met de gemeente via (070) 205 70 00. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Of u kunt een e-mail sturen naar info@sociaalservicepunt.nl

Samen komen we deze moeilijke tijd te boven!

Gerelateerd nieuws