Direct naar content

Kortings- en vergoedingsafspraken

Kortings- en vergoedingsafspraken

Voor contributie, lesgeld, cursussen en kaartverkoop gelden algemene kortings- en vergoedingsafspraken. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen verenigingen en stichtingen met alleen vrijwilligers en organisaties met betaalde krachten.

Vereniging of stichting met alleen vrijwilligers

U geeft de pashouder 50% korting op contributie/lesgeld. Deze korting kan volledig worden gedeclareerd bij Bureau Ooievaarspas tot een maximum van € 165,- per pashouder per kalenderjaar.

Voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar geldt dat er 100% korting gegeven kan worden. Deze korting wordt volledig door Bureau Ooievaarspas vergoed tot een maximum van € 330,- per pashouder per seizoen (juli tot en met juni).

Organisatie met betaalde krachten

Het kan ook zijn dat u zelf een (gedeelte van het) inkomen uit uw organisatie ontvangt. U geeft 50% korting. Van deze korting kan 80% gedeclareerd worden bij Bureau Ooievaarspas tot een maximum van € 132,- per pashouder per kalenderjaar. Het verschil van 20% (€ 33,-) komt voor rekening van de aanbieder.

Voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar geldt dat er 100% korting gegeven kan worden. Deze korting kan tot 90% gedeclareerd worden bij Bureau Ooievaarspas tot een maximum van € 297,- per pashouder per seizoen (juli t/m juni). Het verschil van 10% (€ 33,-) komt voor rekening van de aanbieder.

Overige kosten zoals inschrijfgeld en examengeld  komen niet in aanmerking voor Ooievaarspasvergoeding.

Kaartverkoop en entreekosten

U geeft 50% korting op de kaartverkoop/entreeprijs. Van deze korting kan 80% worden gedeclareerd. Wij hanteren hierbij in de meeste gevallen een eigen bijdrage voor de pashouder van maximaal € 10,- en de verstrekking van 1 toegangskaart per voorstelling per pashouder.

Reserveringskosten komen niet in aanmerking voor Ooievaarspasvergoeding.