Direct naar content

Regeling Kinderen Doen Mee (KDM)

Regeling Kinderen Doen Mee

Via de regeling Kinderen Doen Mee krijgen Ooievaarspashouders van 4 tot 18 jaar gratis hun zwemdiploma A, B en C halen en meedoen aan 1 culturele en 1 sportactiviteit.

Wat zijn de voorwaarden?

  • De jaarcontributie per activiteit mag niet meer bedragen dan € 330,-.
  • De regeling geldt alleen voor aanbieders van de Ooievaarskorting die deelnemen aan de regeling Kinderen Doen Mee.
  • Deze regeling geldt alleen voor 1 sport- en 1 culturele activiteit. U kunt per activiteit 1 aanbieder kiezen.
  • De regeling loopt ieder jaar van 1 juli en tot en met 30 juni.

Bijvoorbeeld: uw kind kiest als sportactiviteit voor voetbal bij een aanbieder van de 100% Kinderen Doen Mee-korting. Als culturele activiteit kiest u kind voor dansles bij een aanbieder van de 100% Kinderen Doen Mee-korting. Tot slot kan uw kind gratis op zwemles om zijn/haar A, B en C zwemdiploma te halen.

Aanschaffen kleding en attributen

Deelnemen aan activiteiten kan kosten met zich meebrengen, bijvoorbeeld voor lidmaatschap. Maar ook voor kleding en attributen. Zoals een sporttenue, danskleding of schildersmateriaal. Via Stichting Leergeld Den Haag kan uw kind mogelijk gratis materiaal aanschaffen.

Let op, als u inwoner bent van de gemeente Rijswijk of Leidschendam-Voorburg, gelden er andere regelingen. Neem hiervoor contact op met uw eigen gemeente.

50% korting op meerdere activiteiten

Maakt uw kind gebruik van de regeling Kinderen Doen Mee? Dan krijgt hij of zij ook nog eens 50% korting op een 2e sportieve en/of culturele activiteit. Lees meer.